Ενοικίαση van ή φορτηγού με οδηγό για μετακόμιση, μεταφορά

Ενοικίαση Van ή Φορτηγού με οδηγό

Η PRB καινοτομεί προσφέροντας μία μοναδική υπηρεσία στον χώρο των εταιρειών μεταφορών – μετακομίσεων, με Ενοικίαση φορτηγού ή Van με οδηγό, χωρίς δεσμεύσεις!

Μαζί θα επιλέξουμε το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας για τη μεταφορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, στις καλύτερες τιμές.

Η ιδανική λύση για εταιρείες που δε διαθέτουν οχήματα κατάλληλα για μεταφορές, αλλά και για ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν οικονομική μετακόμιση.

Ενοικίαση φορτηγού ή βαν με οδηγό για μετακόμιση - μεταφορά

Τιμή ενοικίασης φορτηγού / van, με οδηγό

Οι τιμές ενοικίασης φορτηγού / βαν είναι προσιτές, ανάλογα και με τις ανάγκες σας. Αποτελεί τον οικονομικότερο τρόπο μεταφοράς – μετακόμισης.

Ενοικίαση Van, με οδηγό με τιμή από 60€

Ενοικίαση φορτηγού, με οδηγό, με τιμή από 100€

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δούμε τις ανάγκες σας και να λάβετε προσφορά.

Η Υπηρεσία Ενοικίασης φορτηγού ή van προτείνεται για οικονομική μεταφορά (ή μετακόμιση) στην Αθήνα και επιπροσθέτως μπορούμε κατόπιν χρέωσης να προσφέρουμε και επιπλέον άτομο για τη μεταφορά του φορτίου σας.

Η ιδανική λύση για εταιρείες που δε διαθέτουν οχήματα κατάλληλα για μεταφορές.

Επίσης μια πολύ καλή λύση και για ιδιώτες. Με αυτόν τον τρόπο είναι πλέον εύκολο, πρακτικό να μετακομίσετε με χαμηλή τιμή τα αντικείμενα σας. Ενδεικτικά, μεταφορά επίπλων, μετακόμιση φοιτητικού ή μεγαλύτερου σπιτιού, ηλεκτρικές συσκευές, Έπιπλα και εμπορεύματα της επιλογής σας, οικοσυσκευές όπως πλυντήρια, ψυγεία, τηλεόραση, καναπέ – κρεβάτι – τραπέζια κλπ.

Κάνετε τη μετακόμιση του σπιτιού σας και ή τις μεταφορές σας γρήγορα και οικονομικά με την υπηρεσία ενοικίασης βαν ή φορτηγού, με φορτηγό, από την PRB μεταφορική .

Η PRB μεταφορική έχει πιστοποιήσεις για τις μεταφορές. Τα φορτηγά μας είναι ιδιόκτητα, με υδραυλικές πόρτες, όλα τα σύγχρονα καταγραφικά και GPS. Κατάλληλα οχήματα για την Αττική αλλά και για το κέντρο της Αθήνας, που τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, είναι κλειστού τύπου για την προστασία των αντικειμένων.