Μετακομίσεις

Μετακόμιση

Η υπηρεσία Μετακόμισης καλύπτει τον χώρο της μεταφοράς και αποθήκευσης (Logistics) οικοσκευών, επίπλων, εξοπλισμού γραφείου/εταιρειών, αντικειμένων, ηλεκτρικών συσκευών, έργων τέχνης, μουσικών οργάνων, κ.λπ.
Αναλαμβάνουμε τη πλήρη διεκπεραίωση του έργου σας με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε του στάδιο: από τη συσκευασία και τη φόρτωση, την μεταφορά, την αποθήκευση- εφ’ όσον το επιθυμείτε- μέχρι και τον τελικό προορισμό.

Συσκευασία

Η διαδικασία του αμπαλάζ είναι από τις πιο σημαντικές φάσεις μίας μετακόμισης ή μεταφοράς. Γνωρίζουμε ότι λόγω της προσοχής που απαιτείται για τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να καταλήξει χρονοβόρα και ιδιαίτερα εξαντλητική. Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε εμείς τη συσκευασία του φορτίου σας πάντα με επιμέλεια και υπευθυνότητα, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η οικοσκευή σας, αλλά και κάθε μεταφερόμενο φορτίο είναι ασφαλισμένο από κάθε κίνδυνο.

Αποσύνδεση | Σύνδεση Οικοσυσκευών

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και κατέχει τόσο τη γνώση, όσο και την εμπειρία, ώστε να προβεί στην αποσύνδεση και την επανασύνδεση των οικοσυσκευών σας, των air-conditions, των φωτιστικών και οποιασδήποτε άλλης συσκευής επιθυμείτε. Διαθέτουμε όλο τον εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία σύνδεσης ή αποσύνδεσης με ασφάλεια.


Γιατί εμάς

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ειδικής φόρμας προσφοράς που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και ο πραγματογνώμονας μας θα σας επισκεφθεί για μία δωρεάν εκτίμηση του φορτίου σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει έκπτωση 30% σε φοιτητές & ένστολους, ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, φιλανθρωπικές οργανώσεις & ΜΚΟ.

Ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Ολικής Εξυπηρέτησης Πελατών, Διοίκηση και προσωπικό συνεργαζομάστε πλήρως σε κάθε στάδιο του έργου, για την εξασφάλιση της συνεχούς ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Διεκπεραιώνουμε κάθε φάση του έργου σας με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια. Απαλλαχθείτε από το άγχος της μετακόμισης αφήνοντας όλες τις λεπτομέρειες στην PRB!

Ασφάλεια Φορτίου

Μετακομίζουμε με ασφάλεια


Η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να μετακομίσει το φορτίο σας σε οποιοδήποτε όροφο. Όλα τα μεταφερόμενα φορτία είναι ασφαλισμένα από κάθε κίνδυνο μέσω συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Έμπειρο προσωπικό

Επενδύουμε στους οδηγούς μας


Οι οδηγοί της εταιρείας μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να διαχειρίζονται με συνέπεια και ασφάλεια το φορτίο που μεταφέρουν. Η υπευθυνότητα είναι χαρακτηριστικό μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε στο προσωπικό μας.