Ψυγειομεταφορές

Ψυγειομεταφορές

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και διανομή νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως γαλακτοκομικά, κρεατικά, προϊόντα αλιείας, παγωτά, κ.ά., με τα άρτια εξοπλισμένα φορτηγά ψυγεία και vans τα οποία διαθέτουμε στον στόλο μας, σε super markets, καταστήματα λιανικής, πελάτες e-shops, φαρμακεία, χώρους εκδηλώσεων, κ.λπ.

Οχήματα ψυγειομεταφορών

Όλα τα οχήματα ψυγειομεταφορών μας διαθέτουν ψυκτικά μηχανήματα με δυνατότητα δύο θερμοκρασιών ταυτόχρονα συντήρηση και κατάψυξη (θαλάμους ψύξης και κατάψυξης), καθώς και σύγχρονα ηλεκτρονικά καταγραφικά μηχανήματα που διασφαλίζουν την ακριβή καταγραφή της θερμοκρασίας των προϊόντων σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς.

Πιστοποίηση καταλληλόλητας

Επιπλέον, όλα τα οχήματα του στόλου μας διαθέτουν πιστοποίηση καταλληλόλητας οχημάτων μεταφοράς προϊόντων ζωικής προέλευσης, νωπών και κατεψυγμένων, από την Περιφέρεια Αττικής (Γεν. Δ/νση Αγροτικής οικονομίας & κτηνιατρικής).


Ασφάλεια Φορτίου

Μετακομίζουμε με ασφάλεια


Η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να μετακομίσει το φορτίο σας σε οποιοδήποτε όροφο. Όλα τα μεταφερόμενα φορτία είναι ασφαλισμένα από κάθε κίνδυνο μέσω συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Έμπειρο προσωπικό

Επενδύουμε στους οδηγούς μας


Οι οδηγοί της εταιρείας μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να διαχειρίζονται με συνέπεια και ασφάλεια το φορτίο που μεταφέρουν. Η υπευθυνότητα είναι χαρακτηριστικό μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε στο προσωπικό μας.